Nieuws

 Plattegrond van Zwolle

Leuk, origineel en betaalbaar cadeau!

Onze eigen zwart/wit plattegrond van Zwolle met nieuw beeldmerk in een genummerde oplage en uiteraard ontworpen door De Nachtburgemeester van ZwolleJeroen van Doornik. En dat voor maar € 9,99! Maatje 50 x 70.

Te verkrijgen door € 9,99 over te maken naar rekeningnummer NL 28 RABO 0129 450 804 ten name van Stichting Exploitatie Sassenpoort te Zwolle. Na betaling zijn ze af te halen in de Sassenpoort.

 

 

Open Monumentendag

Zaterdag 8 september 2018 10.00 – 17.00 uur

zijn wij  geopend voor bezichtiging.

 

Tentoonstelling Zwolle in Beeld

in samenwerking met het Stedelijk Museum Zwolle

 in de Kruitzaal op de derde etage

De tentoonstelling, met de titel Zwolle in Beeld, bestaat uit een mooie mix van een deel van de historische collectie schilderijen en prenten met daarnaast foto’s van twee hedendaagse kunstenaars, Gerco de Ruijter en Jan Koster, die beiden op een bijzondere manier invulling gaven aan het thema. De tentoonstelling is aangevuld met foto’s van mensen die mee hebben gedaan aan de fotowedstrijd die aan deze tentoonstelling verbonden was. Bijzonder is, dat op sommige foto’s opvalt dat de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Maar er zijn ook gebouwen gefotografeerd die heel eigentijds en vernieuwend zijn. Daar valt geen vergelijkbaar historisch materiaal als schilderijen of prenten naast te plaatsen.

Foto expositie Zwolle in Beeld

Top